432 Marketers join Newsletter 101s. Anda?Join Newsletter
Explain lengkap
Senang faham
Best ada homework

Rank Top 10 Google Tanpa Belanja Ribuan Upah Pakar SEO

Kelas online SEO untuk Beginner dari Zero, sesuai untuk business Owner, Marketer, Designer dan Developer yg Struggle nak tangkap concept SEO

Daftar Kelas Segera

GravatarGravatarGravatarGravatarGravatarGravatarGravatarGravatarGravatarGravatar

Join 89 peserta lain

Masalahnya Sekarang

1. Kos Marketing semakin meningkat, perlukan alternative iklan kos effective

2. Lambakkan competition dalam bidang sama, brand semakin tenggelam

3. Orang cari di Google tapi haram tak jumpa (jauh di bawah)

4. Tahu benefits SEO, tapi tak tahu bagaimana nak mula

5. Nak fokus low-cost tapi high impact marketing

6. Nak belajar up skill dan jana side income

7. Nak tahu SEO sebelum belanja ribuan

Anda ditempat yg betul.

Teruskan.

Apa tu SEO?

SEO adalah Search Engine Optimisation lazimnya untuk Google atau search engine lain.

Bila orang taip keyword tertentu, dia akan jumpa beribu macam jenis content.

Persoalannya, adakah anda berada dalam Top 10?

SEO bukan Seni, bukan Magic, bukan Algrorithm semata.

SEO adalah set of Strategies dan Best Practises.

Apakah Faedah SEO?

Untuk Business

  • Naikkan jualan pada kos paling jimat – berbanding kos FB ads, Linkedin, Tiktok. SEO jauh lebih menjimatkan.
  • Dapatkan awareness tentang kewujudan brand anda
  • Tingkatkan trafik ke website – lebih ramai lihat produk lebih tinggi peluang untuk closing
  • Kalahkan competition – Geram tak bila tengok competition lagi tinggi?

 Designer, Marketer dan Developer

  • Bina Website yg Marketing focus – Barulah hasil titik peluh anda bermakna. Website tak laku, rasa penat je buat kan?
  • Upskill diri sendiri – bantu company anda naikkan lagi jualan supaya anda menjadi valuable asset dalam company
  • Side income dari SEO – Jana pendapatan sampingan dengan membantu company lain naik

Hi, Saya Edwin

Growth Strategist
(Marketing + Design + Code + Copywriter)

Saya menjalankan servis SEO lebih 20 tahun untuk company besar seperti UMW, Sime Darby, Kawasaki, Toshiba, TalentCorp, Kerajaan Malaysia. Niche yg pernah saya cover, Medical, Industrial, Insurance, Beauty, Fashion, Media, Teknologi, Property.

Beribu trial and error sebelum saya buat sistem saya sendiri. Rugi kalau tak ambil iktibar dari pengalaman orang lama.

Dan saya percaya anda pon boleh Rank top 10 Google dengan SEO yg betul.

Jemputan TV
Jemputan TV - Digital Marketing
Jemputan University
Jemputan UiTM - Hari Usahawan
Jemputan Exabytes International
Jemputan Exabytes International - Web Design

Plannya Sekarang

1. Hadir kelas SEO

Self-learning pace. Jika tak faham boleh rujuk semula. Access selama 6 bulan (ya, saya nak anda belajar, bukan peram).

2. Guna SEO

Sambil belajar, sambil buat. This way melekat ilmu SEO secara sedar dan anda mula dapat perhatian dari Google.

3. Rank SEO

Anda rank, semakin kaya, saya tumpang happy dengan kejayaan anda (jangan lupa tinggal review lima bintang, ajak kawan mai)

Belajar Apa dalam SEO101?

1. The SEO Game

Kupasan gambaran keseluruhan SEO, Target Market, Google, Branding

(Yg master Game, boleh menang)

2. Strategy SEO

Ke mana kita nak bawa SEO tu pergi? Fahami Competition, Keyword dan Funnel. Buat Statement SEO.

(Belajar ni je dah pulang modal 🎉)

3. Technical SEO

Audit SEO untuk gambaran kasar. Perbetulkan setting website, sitemap.xml dan tracking.

4. On Page SEO

Cara penulisan SEO, Font size, typography, gambar. Penetapan Keywords dan best practises

5. Off Page SEO

Dapatkan backlink tanpa membeli link, Strategy dan Taktik

6. Tracking SEO

Apa yg perlu dimonitor? Apa maksud nombor-nombor dalam GA?

7. SEO Tech Stack

Software apa saya pakai.

16 Total Video

Average video 10-16 minit.

Sebaiknya tonton satu setiap hari dan buat. Jangan bertangguh.

Hack: Tonton pada 1.5x speed 2 kali

Berapa Harga?

Video Rakaman (RM 1499)

Semua video di atas. Boleh tonton ikut pace masing-masing, track progress menggunakan e-learning module. Bukan sekadar tepek video banyak-banyak pada satu page.

Unlimited Content Ideas (RM 299)

Saya ajar bagaimana menulis menggunakan AI dan dapatkan bantuan dari AI. Dapat mengurangkan masa untuk menulis dari 5 jam, ke 1 jam atau lebih cepat! Prompt disediakan

Headline Power Words (RM 99)

Koleksi Power Words yg bila digabungkan menjadikan visitor rasa gatal tangan nak klik pada link kita. Dalam bahasa Melayu dan English dalam bentuk PDF.

Consultation (RM 499)

Sejam kita duduk bersama (online), anda tanya, saya jawab perihal SEO. Lagi best, kita buat sama-sama. Lima orang pemenang. Tamat Promo

Free Keyword Research (RM 999)

Saya buatkan Keyword Research untuk anda. Terhad kepada seorang pemenang.

Jumlah Nilai RM 3395

Mahal? Satu projek SEO anda boleh charge RM 5k dengan Skill di atas. Dapat 2-3 projek? Masih mahal?

Tapikan, anda tak perlu bayar penuh. Takde subsidi kerajaan, takde bantuan PADU, tak perlu email mohon rayuan. Saya niat memang nak bantu anda upskill dan kalau boleh, saya subcon pada anda.

Jumlah pelaburan anda …

Harga Terkini
Original price was: RM699.00.Current price is: RM499.00.
Harga Launching
(Hingga 11.59 malam,
11 March 2024)
RM 299
Harga Pre-launch (tamat)
(Belum mula recording)
RM 199
Daftar Segera
Belum ready nak beli? Daftar Minat Dulu

Cara Beli & Guna SEO101

1
Klik pada "Daftar Segera" di bawah atau di atas.
2
Masukkan details anda dan create account 101S
3
Buat bayaran menggunakan Toyippay. Hanya terima FPX sahaja
4
Tunggu confirmation payment dari pihak bank (1-2 jam)
5
Mula tonton video SEO101
6
Apply apa yg belajar

Kejayaan SEO 🎉

Daftar Segera
  • Kilang Teknologi – Dulu sibuk buat exhibition nak dapatkan orang bertanya, sekarang penuh sale sehingga kapisiti kilang 3 bulan back log (tunggu 3 bulan baru boleh proses order baru)
  • Dentist – Dulu ranking tak wujud, kepada brand dikenali lebih ramai dari biasa ke 20 cawangan (ranking top 10 semua).
  • Kilang Teknologi – Dari closing sale 2 setahun (Sales RM 30-40 juta per order), ke 4 closing setahun.
    100% improvement
  • Property – Dari sibuk buat posting di iProperty, paksa ejen semua buat content, sekarang tunggu sale datang sahaja.
  • Training – Dari hanya dikenali circle tertentu, sekarang top 10 ranking. Sekarang kelas online dan sentiasa generate revenue.

(Maaf, semua tak boleh mention, Client-Vendor Trade Secret Confidentiality)

Alternative Anda 🚦

Daftar Segera
  • Belajar di Udemy – Ntah siapa tak kenal. Nak contact pon tah reply ke tidak. Ajaran dry, tak larat habiskan pon.
  • Upah SEO – bersedialah bayar RM 30,000 setahun untuk konten yg generated by ChatGPT (anda sendiri boleh buat)
  • Dikalahkan competition – Peluang market anda mengecil sebab competion makin garang dan meriah
  • Skill ditakuk lama – Mengharapkan market magic tetiba jumpa kita dan hire kita jadi Head of Department

Tidak Sesuai Untuk 🚫

  • Tiada Website – Tak mungkin boleh rank
  • Nak Result Semalam – Jenis tak sabar baik pakai SEM atau Meta Ads je. SEO adalah long term game.
  • Ejen Jualan – Anda boleh cuba, tapi mungkin ambil masa lama sikit utk ranking no 1. Kebanyakan produk affiliate dah ada pakar SEO. Tak salah nak cuba kan?
  • Tak tahu langsung buat Web – Kelas ni banyak technical. Kalau tak faham langsung, mmg tengok melopong sahaja.
  • Peram buyer – Beli harini, niat nanti free tengok. Video tamat dalam 6 bulan ya. Kalau peram confirm tak tengok.

Apa Kata Student Lama? 🤔

See you at the Top!

Daftar Segera