432 Marketers join Newsletter 101s. Anda?Join Newsletter

Register Affiliate 101s

Buat Duit Dengan Affliates

Kenapa join 101S Affiliates?
πŸ€‘
Untung Bersama (dari RM50) 

Anda belajar, anda suka, anda dapat hasil. Anda nak kongsi bersama kegembiraan belajar dari 101S. Pay out akan dibuat setiap akhir bulan, untung unlimited. Nak Run ads pon boleh. Untung 30% dari setiap hasil jualan.

🎨 
Kami Sediakan Creative 

Supaya ada modal untuk bercerita dan jaja. Takde la blur tak tahu modal apa nak cerita bila nak buat affiliates.

🍱
Ruang Special untuk Affiliates 

Anda takkan pening mencari link apa, berapa banyak traffik, berapa payout. Semuanya ada sistem. Scroll dan click link "Affliate di bawah"

πŸ“΅
101S Memang Tak Buat Ads

Atau buang harga lebih bawah dari commission. This way saya pastikan setiap orang yang promote 101S akan dapat hasil. Saya percaya, Word of Mouth lagi powerful dari run ads, especially bidang yg highly niche. All power to you!

🚨
Jika ada Promotion...

Anda akan juga akan turut mendapat commission.

Syarat-syarat Affiliates

  1. Mestilah menjadi peserta 101S – Takkan nak promote barang tak pernah pakai? Macam tak logik.
  2. Payout dibuat setiap akhir bulan – Tak kisah berapa amount, kami bayar terus menerus.
  3. Setiap link affiliate tahan 30 hari – Anda bole terus menerus ‘racun’ kawan-kawan, anak didik, customer, client selama 30 hari. Nak run ADS pon boleh.
  4. Jika ada 2 orang promote – Kami terima yg promote pertama. First come–first win basis. Selagi tak tamat tempoh 30 hari, selagi tu anda masih layak untuk terima bayaran.

Tak jumpa Borang untuk Register?

  1. Beli produk 101S atau
  2. Log masuk account di sini

Nota Penting

Masukkan bank dan no account anda di dalam ruang “how will you promote us?” – Bayaran dibuat secara manual setiap akhir bulan atau 7 hari bekerja (payment gateway issue).

Steps untuk Affiliate

  1. Register Affiliate (di sebelah kiri)
  2. Masuk ke ruang Affiliate untuk dapatkan link affiliate.
  3. Post ke social media, run ads, masukkan dalam newsletter, group Whatsapp, share dengan client, kawan.
  4. Pantau traffik ni ruangan affiliate.
  5. Payout – Automatic

Hack: Share apa saja post dan page 101s dan tambah “?a=1” dihujung setiap link.